1. Du är här:
  2. Hem
  3. Tjänster
  4. SomAware®

SomAware®

Somas programvaror för din trygghet. SomAware® är samlingsnamnet för alla programvaror och tjänster som vi på Somas erbjuder våra kunder. Framtagna för att du som kund ska kunna känna dig extra trygg i ditt val av oss som leverantör. Vi stödjer våra kunder, blivande kunder, konsultfirmor och övriga så mycket vi kan.

En del av vårt engagemang ligger i att erbjuda SomAware,  Somas plattform för digitala tjänster, som är skapad för att du som kund ska få mer möjligheter att öka dina ventilers prestanda och möjligheter. Kort och gott: Somas programvaror skapar trygghet för dig.

SomAware® – komplexitet blir enkelt

SomAware® ger dig tillgång till vår digitala kapacitet. Under denna plattform vill vi erbjuda produkter, system, lösningar och tjänster. SomAware ska göra det enkelt att veta mer, göra mer och öka dina ventilers prestanda. För att tillgodose våra kunders behov av information har vi bland annat gjort SomBook® och SomSize tillgängligt på vår webbplats. 

Kunden i fokus

Vi vill fortsätta utvecklas och erbjuda ännu fler produkter och tjänster som ska hjälpa våra kunder i vardagen såsom ritningar, ventilberäkningar, produktdokument om varje enskild beställd produkt direkt från vår webbplats. Vår digitala plattform utvecklas kontinuerligt med kundens process och affär i åtanke.

Vad skulle din ventil säga om den kunde prata? Vi har svaret! Frågan är om du är redo att lyssna?

Vad vi erbjuder:


SomAware-SomBook-blue

SomBook®

SomAware-SomSize-blue

SomSize®

SomAware-SomId-blue

SomId®

SomAware-SomVerify-blue

SomVerify®

SomAware-SomLearning-blue

SomLearning®

Har du några frågor?

Det finns många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Tveka inte, hör av dig till oss!

Nyfiken på Somas historia?