1. Du är här:
  2. Hem
  3. Tjänster
  4. Utbildning-SomLearning

Utbildning-SomLearning®

Kom till oss på Somas training centre. Våra utbildningar ska lära dig sånt som du har direkt användning av i ditt arbete. Kom till oss på Somas Training Centre och få en skräddarsydd utbildning utformad för dig som arbetar med ventiler i industriella processer och känner behov av ökade kunskaper.

Vi erbjuder utbildningar inom olika områden, alla framtagna för att passa dig och dina behov.  Ju mer du kan om hur dina ventiler och mätinstrument fungerar, desto bättre kontroll och förståelse får du av din process.

Varför utbilda dig hos oss?

Som ledande tillverkare av reglerventiler i Sverige har vi mycket att delge vad gäller våra kunskaper och erfarenheter. För att göra utbildningen så bra och anpassad som möjligt bygger våra kurstillfällen på mindre grupper med maximalt 8 deltagare per tillfälle.
En tätare kommunikation och möjlighet till diskussion ger ett stort mervärde för dig som deltagare.

Våra kursledare

Vilken utbildning du än väljer så kommer du att träffa våra erfarna kursledare, alla med lång branscherfarenhet. Våra kurser är dessutom en naturlig mötesplats för människor med liknande arbetsuppgifter, vilket gör att också kunskapsutbytet mellan kursdeltagarna blir ett naturligt och viktigt inslag i utbildningen.

Företagsanpassad utbildning

Är ni flera på samma företag som vill gå utbildning? Passar inte våra fasta utbildningsdagar din kalender? Kontakta oss så kan vi hålla en anpassad kurs för ditt företag. Utbildningen sker i våra lokaler eller på valfri ort. Vi skräddarsyr innehållet helt efter ditt företags behov.

Våra utbildningar


Utbildning-Reglerteknink2

Reglerteknik – Grundkurs

Utbildning-Reglerventiler3

Reglerventiler – Val och dimensionering

utbildning-ventildiagnostik3

Ventildiagnostik

Utbilning-Service2

Service – Service/underhåll

Utbildning-Intresseanmälan2

Intresseanmälan – Kundanpassad utbildning

Utbildning-somlearning-CTA1

Vi har fler programvaror!

SomAware® är samlingsnamnet för alla programvaror och tjänster som vi på Somas erbjuder våra kunder. Framtagna för att du som kund ska kunna känna dig extra trygg i ditt val av oss som leverantör.

Vi anpassar oss till din bransch