Vi söker nya medarbetare!

Just nu söker Somas inte mindre än fyra nya medarbetare för olika tjänster inom företaget. Vill du ha ett varierande arbete med trevliga kollegor på ett välorganiserat företag? Då kan någon av dessa tjänster vara något för dig!

 • Montör: I rollen som montör hos Somas är du en del av vår avdelning för slutmontering. Du får manuellt montera våra olika produkter inför leverans till kunder runt om i världen. Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här.
  Sista ansökningsdag är 2021-05-16.
 • Underhållstekniker: Att arbeta som underhållstekniker på Somas innebär att du främst hanterar förebyggande, dagligt och avhjälpande akut underhåll av våra olika produkter. Det ingår även till viss del administrativt arbete.
  Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här.
  Sista ansökningsdag är 2021-05-23.
 • Servicekoordinator: Tjänsten servicekoordinator innebär ett varierat arbete med puls och utredningsbaserade arbetsuppgifter.
  Ditt jobb innebär exv. att ta emot, utreda, administrera och följa upp reparations- och serviceärenden, Planering och prioritering av olika reparationer samt daglig styrning och att säkerställa god kundkontakt under hela serviceprocessen.
  Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här.
  Sista ansökningsdag är 2021-05-28.
 • HR- och löneadministratör: I denna roll arbetar du brett med fokus på HR- och löneadministration samt i viss utsträckning fakturahantering. Bland annat får du sköta den löpnade lönehanteringen/beredningen vilket inkluderar kollektivlöner, tidrapporter och frånvaro. Du är dessutom ett viktigt stöd under hela vår rekryteringsprocess.
  Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här.
  Sista ansökningsdag är 2021-05-28

Vill du söka flera tjänster?
Om du önskar söka flera av tjänsterna som nämns ovan använder du formuläret som återfinns på respektive sida och väljer den tjänst varje ansökan gäller. Du skickar alltså in en ansökan per tjänst.

Hittar du inte vad du letar efter?
Om inga av tjänsterna som presenterats ovan passar just dig eller om ansökningstiden passerat är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.
För att fylla i och skicka in en spontanansökan, klicka här.

Scroll to Top