en tjänst för dig?

Arbetsledare

Om företaget

Vill du arbeta i en modern och fräsch fabrik, hos en global leverantör av komplexa konstruktioner?
Då har vi det rätta stället för dig.

Somas är Sveriges ledande utvecklare av regler- och on/off-ventiler som tillverkar egenkonstruerande ventiler och ställdon. Man levererar till kunder över hela världen. Centralt i arbetssättet står ordning och reda, leveranssäkerhet, kvalité, 5S och daglig styrning i organisationen som kännetecknas av sin goda arbetsmiljö och härlig stämning.

Dina arbetsuppgifter

Du styr ditt team mot att förverkliga företagets vision genom att inspirera, coacha och aktivt vägleda dina medarbetare, på så sätt säkerställer du att ni tillsammans når de uppsatta målen. Du älskar utmaningar i en resultatinriktad miljö men med störst fokus på metoden och människan.

Som arbetsledare ska du vara närvarande hos personalen för att åtgärda ärenden som uppkommer i det dagliga arbetet, skapa förutsättningar för samarbete, delaktighet och engagemang. Att främja säkerhet, kvalitet och leverans är viktigt, men det som verkligen driver dig är att utveckla och stödja ditt team.

Arbetstiden kommer vara förlagd till dagtid.

Din profil

Som person har du goda ledaregenskaper och vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du erfarenhet från att arbeta inom industri ser vi detta som ett plus men inget krav. Vi söker någon som kommer in i vår miljö och ser vår verksamhet med nya ögon men som också kan stötta upp det som finns idag.

Rekryteringsprocessen hanteras av IndustriSupport, Somas Ventilers önskemål är att alla frågor gällande tjänsterna hanteras av IndustriSupports rekryterare.
Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Dina kunniga och glada kollegor ser fram emot att få hälsa dig välkommen!

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Industrisupport här.
 

Frågor?

Vid ytterligare frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Linda Karlsson Nikula
070-515 00 10
Rulla till toppen