Ledig tjänst

Exportsäljare

Är du en lösningsfokuserad person som vill arbeta med både teknik och att bygga goda kundrelationer? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv, utvecklas professionellt och bli en del av ett team som drivs av innovation och framåtanda. Låter det som något för dig? Tveka inte, ansök redan idag och ta steget mot en spännande karriär!

Om jobbet

Som Exportsäljare inom marina applikationer på Somas får du ett arbete som är utmanande och intressant. Din övergripande uppgift är att utveckla och driva affärer inom det marina segmentet, med inriktning mot Europa och Asien. Export-teamet du ingår i har ansvar för olika marknader, där du ansvarar för ett antal marknader från kundkontakt till avtal. Försäljningen sker både via distributörer och direkt till slutkunder beroende på marknad. Dessutom får du chansen att representera Somas på internationella mässor, där du tillsammans med dina kollegor deltar. Tjänsten innefattar ca 40-50 resdagar per år. Tjänsten är baserad i Säffle med möjlighet att arbeta från vårt kontor i Karlstad.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av industriell försäljning och sinne för affärer. Du har vana av att bygga långsiktiga affärsrelationer och är en social och målinriktad person. Att hjälpa kunder och erbjuda kundservice i världsklass är naturligt för dig. Du har ett stort intresse för teknik och är duktig på att få saker slutförda. Att vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor är en självklarhet. Du har också en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunders krav och behov.
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet och/eller kunskap inom ventil- och reglerteknik är det mycket värdefullt men inget krav. Att jobba som Exportsäljare innebär mycket eget ansvar och du behöver därför gilla att driva ditt arbete självständigt och ha ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar engelska med lätthet i tal och skrift, kunskaper i andra språk är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en omväxlande, självständig och ledande roll med stora möjligheter till att påverka. På Somas är vi inte bara en arbetsplats; vi är ett sammansvetsat team av affärs- och teknikentusiaster som stöttar varandra. När du börjar hos oss, väntar en genomtänkt introduktion över olika avdelningar och djupdykningar i våra produkter. Genom våra skräddarsydda produktutbildningar kommer du snabbt att förstå både våra produkter och företagskulturen, och du blir en viktig del av vårt gemensamma mål.

Om verksamheten

Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Som en global innovatör har Somas både erfarenhet och passionen att lösa de mest komplexa utmaningarna inom ventilbranschen. Vi är idag drygt 200 medarbetare fördelade på sju orter i fem länder och levererar till de flesta branscher.
Vårt ”hur” är komplext, men vårt ”varför” är enkelt och har funnits med oss sedan starten i mitten av 40-talet, vi gör vårt arbete med passion och med en stor portion nyfikenhet. Våra lösningar hämtar kraft från hållbarhet, säkerhet och innovation. Vi tror att det svåra och komplexa ska vara enkelt, både nu och i framtiden. Vi är stolta över vart vi befinner oss idag och vi är säkra på att den spännande resan fortsätter framöver.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att söka tjänsten på www.somas.se. Vi intervjuar löpande men vill ha din ansökan senast 2024-05-31.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
Marknadschef: Jan Dahlén tel: 0533–69 18 89 mail; jan.dahlen@somas.se
Chef Motorapplikationer: Tobias Lundberg tel: 0533–69 17 21 mail: tobias.lundberg@somas.se
HR-chef: Linda Magnusson tel: 0533-69 17 27 mail; linda.magnusson@somas.se

*” anger obligatoriska fält

Godkända filtyper: docx, doc, pdf, Max filstorlek: 10 MB.
Godkända filtyper: docx, doc, pdf, Max filstorlek: 10 MB.
Integtitetspolicy*
Rulla till toppen