Ledig tjänst

Montör med truckkort

Om företaget

Vi söker efter entusiastiska och kvalitetsmedvetna personer som delar vår passion för teknik.
Hos oss får du inte bara möjligheten att arbeta tillsammans med erfarna och fantastiska kollegor, utan även att göra det i en arbetsmiljö där skratt alltid är en del av paketet. Var med och skapa en arbetsplats där passion för teknik möter en härlig atmosfär – ansök nu och låt oss tillsammans bygga något fantastiskt.

Somas är Sveriges ledande utvecklare av regler- och on/off-ventiler som tillverkar egenkonstruerande ventiler och ställdon i företagets moderna och fräscha fabrik i Säffle. Man levererar till kunder över hela världen, centralt i arbetssättet står ordning och reda, leveranssäkerhet, kvalité, 5S och daglig styrning i organisationen som kännetecknas av sin goda arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Hos Somas Ventiler känner du och dina kollegor stor delaktighet genom konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål. Du kommer att arbeta med montering av våra ventiler med detaljer bestående av rostfritt, syrafast stål.
Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av montering, kunskap av ritningsläsning samt har truckkort som är ett krav, har du dessutom traverskort är det ett stort plus.

Din profil

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och lagkänsla där alla tillsammans har en stark vilja att alltid bidra med sitt bästa för att uppnå produktionsmål.
Vi ser att du är arbetsvillig, positiv och fokuserad på ditt arbete. Vidare är du ansvarstaganda och kvalitetsmedveten. Rekryteringsprocessen hanteras av IndustriSupport och Somas Ventilers önskemål är att alla frågor gällande tjänsterna hanteras av IndustriSupports rekryterare. Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om Industrisupport

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

ANSÖKAN

Du är välkommen att skicka in din ansökan via Industrisupport här.

FRÅGOR?

Vid ytterligare frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Karlsson Nikula
linda.karlsson-nikula@industrisupport.com

Rulla till toppen