Montör

Nu söker vi en montör

Har du ett gediget teknikintresse samt tidigare erfarenheter av att arbeta i produktion? Är du dessutom en ansvarsfull lagspelare som är kvalitetsmedveten? Då kommer detta arbete passa dig! Vi söker nu en montör till vår fabrik i Säffle.

Om verksamheten

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt genom distributörer. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar.

Om rollen

Du ingår i ett arbetslag till avdelningen för slutmontering där dina arbetsuppgifter består av manuellt monteringsarbete. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av:

  • Detaljmontage
  • Delmontage
  • Slutmontage
  • Provtryckning

I arbetet ingår även viss ritningsläsning där du ska kunna tolka och montera efter givna arbetsinstruktioner.

Vem är du?

Du är en person som har ett tekniskt intresse, gillar att skruva och är praktiskt lagd. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt kan växla upp tempot när så behövs. Grundläggande för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en vilja att bidra med ditt bästa. Vi ser att du har en gymnasieutbildning, helst med inriktning mot något inom teknik så som el, industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från tillverkningsindustrin samt truckkort ser vi det som meriterande.
Arbetet är förlagt till dagtid.

Vi erbjuder

Somas är en organisation som kännetecknas av god arbetsmiljö, hög servicegrad och kvalitet. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt får genomgå produktutbildningar.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret här nedan. Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-16. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
Verkstadschef: Mats Olsson, tel.: 0533 -69 17 94
Arbetsledare: Anders Bäckström, tel.: 0533-69 17 60
HR ansvarig: Linda Magnusson, tel.: 0533- 69 17 27

  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, pages, rtf.
  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, pages, rtf.

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om Somas produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Scroll to Top