UTBILDNINGAR

KOM TILL OSS PÅ SOMAS TRAINING CENTRE

 Våra utbildningar ska lära dig sånt som du har direkt användning av i ditt arbete. Kom till oss på Somas Training Centre och få en skräddarsydd utbildning utformad för dig som arbetar med ventiler i industriella processer och känner behov av ökade kunskaper.

Vi erbjuder utbildningar inom olika områden, alla framtagna för att passa dig och dina behov.  Ju mer du kan om hur dina ventiler och mätinstrument fungerar, desto bättre kontroll och förståelse får du av din process.

VARFÖR UTBILDA DIG HOS OSS?

Som ledande tillverkare av reglerventiler i Sverige har vi mycket att delge vad gäller våra kunskaper och erfarenheter. För att göra utbildningen så bra och anpassad som möjligt bygger våra kurstillfällen på mindre grupper med maximalt 8 deltagare per tillfälle.
En tätare kommunikation och möjlighet till diskussion ger ett stort mervärde för dig som deltagare.

VÅRA KURSLEDARE

Vilken utbildning du än väljer så kommer du att träffa våra erfarna kursledare, alla med lång branscherfarenhet. Våra kurser är dessutom en naturlig mötesplats för människor med liknande arbetsuppgifter, vilket gör att också kunskapsutbytet mellan kursdeltagarna blir ett naturligt och viktigt inslag i utbildningen.

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

Är ni flera på samma företag som vill gå utbildning? Passar inte våra fasta utbildningsdagar din kalender? Kontakta oss så kan vi hålla en anpassad kurs för ditt företag. Utbildningen sker i våra lokaler eller på valfri ort. Vi skräddarsyr innehållet helt efter ditt företags behov.

Utbildning i val och dimensionering av ventiler och ställdon.

Utbildning i grundläggande reglerteknik.

Utbildning om service och underhåll av ventiler och ställdon.

Utbildning med fokus på funktion och handhavande med inriktning mot ventildiagnostik med EDP300

Om du önskar skräddarsydd utbildning som inte täcks av våra ordinarie kurser kan du lämna en intresseanmälan.

Kursfolder

För att få mer information om våra olika utbildningar kan du ladda ner får allmänna kursfolder.

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om Somas produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Rulla till toppen