1. Du är här:
  2. Hem
  3. Aktuellt
  4. Mässor 2024
Somas gruppbild på mässa

Mässor 2024

Vi på Somas är glada att meddela att vi kommer att vara med på flera spännande mässor under 2024. Detta är ett fantastiskt tillfälle för oss att visa upp våra produkter och tjänster, träffa potentiella kunder och partners, och lära oss av andra experter i branschen.

Här är några av de mässor som vi kommer att finnas på plats på:

SMM Hamburg: Den största och mest prestigefyllda mässan för maritim bransch i Europa. Vi kommer att ha en monter där du kan se våra senaste innovationer och prata med vårt team. Datum: 3-6 september 2024. Plats: Hamburg, Tyskland.

Processteknik Göteborg: Mötesplatsen för framtidens processindustri och en plats där vi belyser gemensamma utmaningar och möjligheter kring automation, hållbarhet, produktion och cirkularitet. Vi kommer att presentera det senaste från oss både vad gäller vårt produktutbud men även tjänster som gör skillnad för dig. Datum: 8-10 oktober 2024. Plats: Göteborg, Sverige.

Valve World Expo Düsseldorf: Den internationella fackmässan med kongress för industriarmaturer. Vi kommer att delta i olika seminarier och workshops om de senaste trenderna och utmaningarna i branschen. Datum: 3-5 december 2024. Plats: Düsseldorf, Tyskland.

Om du är intresserad av att träffa oss på någon av dessa mässor, vänligen kontakta oss på 0533-69 17 00 Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att vi ses snart på en mässa nära dig! 😊