Lediga jobb

Vår framgång börjar med dig

SOMAS som företag kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Viktigt för oss är att bygga goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför en långsiktighet även i våra rekryteringar.

Är SOMAS ett företag för dig? Vi presenterar våra lediga tjänster här nedan. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Beräkningsingenjör, Senior Konstruktör, Automationsingenjör samt en Skeppningskoordinator.
Du kan skicka in din ansökan med hjälp av formuläret nedan samt få mer information  om tjänsterna genom att klicka på “läs mer”-knapparna.  
Ansökningsformuläret nedan används endast för att söka tjänsterna som presenteras här under. Vill du istället skicka in en spontanansökan klickar du här.

Observera: Det är viktigt att du väljer vilken tjänst du söker i formuläret.  
Sista ansökningsdag är 25-11-2019

Beräkningsingenjör

Senior Konstruktör

Automationsingenjör

Skeppningskoordinator

  • Använd menyn nedan för att välja en tjänst att söka. Söker du flera tjänster fyller du i formuläret igen och skickar in det på nytt.
  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, pages, rtf.
  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, pages, rtf.

Hittar du inte vad du söker?

Du är alltid välkommen att göra en spontanansökan!

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna SOMAS-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om SOMAS produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Scroll to Top