SOMSIZE®

SOMSIZE® – PROGRAMVARA FÖR DIMENSIONERING AV REGLERVENTILER

Att korrekt dimensionera en reglerventil är en förutsättning för att få bästa funktion vid användningen av Somas reglerventiler. Detta är speciellt viktigt eftersom en korrekt dimensionering kan ge dig stora besparingar.

BEGÄR INLOGGNING TILL SOMSIZE®

Tycker du att detta låter intressant och skulle vilja använda programvaran? Då finns den tillgänglig på vår hemsida. För att begära inloggningsuppgifter till programmet kontaktar du oss på Somas så att du kan få uppgifter för att logga in. Användare som redan har ett användarnamn och lösenord kan klicka på länken “SomSize®“.

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om Somas produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Rulla till toppen