1. Du är här:
  2. Hem
  3. Tjänster
  4. Service och support

Service och support

All utveckling och tillverkning av Somas ventiler och övriga produkter görs av våra egna medarbetare, därför finns det ingen som kan våra produkter bättre än vi själva. Låter ni oss sköta servicen på era produkter garanterar vi att servicen blir professionellt utförd. 

Vårt erbjudande

Vi bistår våra kunder med allt från utcheckning och igångkörning av anläggningar till reparationer och underhåll, antingen på plats hos kund, eller i vår egen serviceverkstad. Vi har även utbytesventiler i vårt servicekoncept, vilket innebär att vi byter in kundens ventil och levererar en fabriksrenoverad ventil med nyskicksgaranti. Vårt serviceutbud är nyckeln till längre livslängd på våra produkter, minskat reservdelslager, kortare driftsstopp och lägre utbyteskostnader för våra kunder.

Service efter behov

Du väljer själv den grad av service som passar just dig. Ska vi utföra en besiktning och upprätta en åtgärdsplan? Vill du att vi tar hand om reparationer på plats eller i vår serviceverkstad? Vi kan även se över ditt reservdelslager och minimera ditt behov av reservdelar. Du bestämmer och väljer service efter det behov du har.

Instruktionsfilmer

Hur byter du ett mjuksäte, en fjäderbricka eller ett kulsegment på Somas kalottventil? Hur monterar du och ställer in våra ventiler? Vi har flera instruktionsfilmer som gör det lättare för dig att underhålla dina ventiler.

Servicepaket

Vill du ha ett riktigt tryggt köp och veta att vi snabbt och enkelt hjälper till vid eventuella problem? Då bör du komplettera din produkt från Somas med ett servicepaket. Vårt serviceteam hjälper dig med akutservice, förebyggande underhåll och utbildning, allt efter behov.


Service-instruktionsfilmer

Instruktionsfilmer

Service-service efter behov

Service efter behov

Service-servicepaket

Servicepaket

Service-Service-och-support-CTA1

Vi anpassar oss till din bransch

Vi levererar kvalitet till flera olika branscher. Kommer du från en bransch som kräver metalltätande ventiler i rostfritt material? Då har du kommit rätt, på Somas får du det du söker!

Vi har flera spännande utbildningar