Branscher-Topp

Branscher

  1. Du är här:
  2. Hem
  3. Branscher

Produkter för er bransch

Listan skulle bli alldeles för lång om vi räknar upp vilka branscher vi finns representerade i. Vi väljer istället att presentera några exempel på branscher, men vi finns som sagt inom desto fler.

Inom papper och cellulosa finns det många applikationer där Somas ventiler passar bra. Många applikationer kräver speciella materialval för att klara den korrosiva miljön, något som vi på Somas kan tillhandahålla.
Egenskaper som låg vikt, kort bygglängd, enkel manövrering och god täthet gör Somas ventiler till ett utmärkt alternativ för marina applikationer. Ventilens säte av massivt rostfritt stål gör den även attraktiv som lastventil. Moderna krav på bränsleeffektivitet och miljöhänsyn har ökat behovet av noggrann kontroll på motorapplikationer, samt möjligheten att kunna stänga av gasflöden helt. Somas unika spjäll och flexibla metallsäte ger ett effektivt kontrollelement för avgasapplikationer.

Kommer du från en bransch som kräver metalltätande ventiler i rostfritt material? Då har du kommit rätt, på Somas får du det du söker!

Vi levererar kvalitet till flera olika branscher


Branscher-Papper-och-Cellulosa-blue

Papper och cellulosa

Branscher-Energi-blue

Energi

Branscher-Marin-och-Varv-blue

Marin och varv

Branscher-Motor-blue

Motor

Branscher-Socker-blue

Socker

Branscher-Kemi-blue

Kemi

Branscher-Gruvnäring-blue

Gruvnäring

Branscher-Olja-och-Gas-blue

Olja och gas

branscher-CTA1

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav.

Intresserad av våra ventiler?