SOMID®

SomId® - All information på ett ställe

Din ventil är unik. Genom att skriva in serienummer (eller eget tagnummer om det tillhandahållits till Somas i samband med beställning) får du fram all information kring din specifika ventil. Oavsett om du letar efter manualer, datablad eller reservdelslistor finns allt på ett och samma ställe. SomId® är tillgängligt för alla.

Det ska vara enkelt

Våra ventiler är utvecklade för många typer av applikationer, vår design ställer därför höga krav på att uppfylla och ständigt utvecklas. Det är avancerad ingenjörskonst, våra lösningar och tjänster ska dock vara så enkla som möjligt. SomId® är ett tydligt exempel på detta.

Har du några frågor?

Våra kunder är verksamma inom många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte alla tänkbara områden men vi vet att våra produkter och lösningar är användbara inom många olika områden/branscher. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen, så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig besvara frågor om Somas produkter och lösningar. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Rulla till toppen