SomAware®

SOMAS PROGRAMVAROR
FÖR DIN TRYGGHET

SomAware® är samlingsnamnet för alla programvaror och tjänster som vi på Somas erbjuder våra kunder. Framtagna för att du som kund ska kunna känna dig extra trygg i ditt val av oss som leverantör. Vi stödjer våra kunder, blivande kunder, konsultfirmor och övriga så mycket vi kan. En del av vårt engagemang ligger i att erbjuda SomAware,  Somas plattform för digitala tjänster, som är skapad för att du som kund ska få mer möjligheter att öka dina ventilers prestanda och möjligheter.

Kort och gott: Somas programvaror skapar trygghet för dig.

SOMAWARE® - KOMPLEXITET BLIR ENKELT

SomAware® ger dig tillgång till vår digitala kapacitet. Under denna plattform vill vi erbjuda produkter, system, lösningar och tjänster. SomAware ska göra det enkelt att veta mer, göra mer och öka dina ventilers prestanda. För att tillgodose våra kunders behov av information har vi bland annat gjort SomBook® och SomSize tillgängligt på vår webbplats. 

Kunden i fokus

Vi vill fortsätta utvecklas och erbjuda ännu fler produkter och tjänster som ska hjälpa våra kunder i vardagen såsom ritningar, ventilberäkningar, produktdokument om varje enskild beställd produkt direkt från vår webbplats. Vår digitala plattform utvecklas kontinuerligt med kundens process och affär i åtanke.

Vad skulle din ventil säga om den kunde prata? Vi har svaret! Frågan är om du är redo att lyssna?

Somas Brands AWARE

Vårt paraply för våra digitala varumärken.

SomAware är vårt paraply för alla våra digitala varumärken nedan.

Hjälpmedel inför ditt val av ventiler

Programvara för dimensionering av reglerventiler

All information på ett ställe

Industri 4.0 med uppkopplad fabrik

SomBook® är ett hjälpmedel där vi på Somas har samlat våra mångåriga erfarenheter om ventilval, materialval samt annan viktig information om de ventiler vi föreslår för specifika applikationer.

Att korrekt dimensionera en reglerventil är en förutsättning för att få bästa funktion vid användningen av Somas reglerventiler. Detta är speciellt viktigt eftersom en korrekt dimensionering kan ge dig stora besparingar. Läs mer här om vårt beräkningsverktyg SomSize®!

SomId® ger dig tillgång till all information om din ventil på ett och samma ställe. Dina ventiler är unika och därmed också informationen. Knappa in ditt serienummer, i nästa sekund har du informationen du behöver. Svårare behöver det inte vara!

SomVerify® innebär fjärrassistans som kan spara både tid och pengar. Med rätt teknik kan vi verifiera att dina ventiler fungerar bäst i varje applikation. Dina ventiler pratar. Frågan är om du är redo att lyssna?

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Det finns många olika branscher och inom varje bransch finns det en mängd olika applikationer, alla med sina specifika krav. Vi täcker såklart inte allt men vi vet att våra produkter och lösningar täcker mycket. Förutom våra egna Somas-kontor ute i världen så finns det en stor mängd distributörer och servicepartners som gärna hjälper dig kring frågor om Somas produkter. Vi är säkra på att våra gemensamma erfarenheter skapar ett stort mervärde för dig som kund. Tveka inte, hör av dig till oss!

Rulla till toppen