Möt en av våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare - Jörgen Brunzell

Jörgen Brunzell

Lackerare

Det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst.

beskriv din roll på somas

Jag jobbar som lackerare. Där lackar jag alla våra detaljer till don, snäckväxlar och konsoler. Att lacka detaljer innebär att jag tvättar, hänger och hänger av detaljerna från deras galgar. När detaljerna är färdiga kör jag ut dom till montörerna. Jag är även den som beställer färg och sköter lite service och underhåll.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag tycker att det är skönt att inte behöva stressa, utan lägger upp mitt arbete som jag vill under dagen. Det är såklart ett arbete under ansvar. Det syns ganska snabbt om jag inte gjort mitt jobb, då skulle alla detaljer bara vara grå.

hur kom det sig att du hamnade på somas?

Jag blev ”headhuntad” av Mats Halldan. Han tyckte att jag skulle passa för arbetet i Somas måleri. Jag hade målat Somas-detaljer på mitt förra jobb och jag hade dessutom varit uthyrd till Somas innan. Jag visste att det var ett bra jobb och att jag skulle trivas.

Hur ser du på somas som företag?

Att jobba på ”drömfabriken” Somas är jättekul. Bra kamrater och fin stämning. En extra bonus är att det ibland serveras smörgåstårta. Inget tjafs liksom. Allt funkar och rullar på. När någon frågar var jag jobbar och man svarar Somas så får man alltid till svar ”Där är det ordning o reda va?” Jepp svarar man då. Världen behöver ju ventiler, det känns ju extra bra att det är roligt att göra dom!

Namn: Jörgen Brunzell
Titel: Lackerare
Vem är jag: Glad Gaisare som är tre-barnsfar och som jobbat som kock i 20 år, men som halkade in på branschen ”lackning” för 17 år sedan. Började min anställning på SOMAS 2015.

Rulla till toppen